Welkom bij Soverin

Je bent nog maar net klant van NLEx en we hebben nu al een heel speciaal aanbod voor je.

Sta eens stil bij je email adres...

Je bent nog maar net klant van NLEx en we hebben nu al een heel speciaal aanbod voor je.

Datagalore

Sta eens stil bij je email adres...

Heb je een email adres van je vorige provider? Schakel dan snel en veilig over op Soverin; bij ons is je mailbox alleen van jou en ben jij de eigenaar van je eigen domein, ook als je ooit weer bij ons weg zou willen. Neem vandaag nog een veilige mailbox voor het gereduceerde tarief van maar 2,50 Euro per maand*.


Dan heb jij je veilige mailbox, een eigen gekozen email adres (.nl domein), een profiel pagina, een kalender en 25GB aan opslag. Normaal gesproken betaal je hiervoor 3,25 euro per maand, dus dat is een mooi voordeel!


Of heb jij een Gmail, Outlook, Hotmail of Yahoo email adres? Wist je dat deze partijen meelezen met jouw mails? Mailen met je eigen naam vanuit je een eigen email adres is een stuk veiliger, leuker en ook professioneler. Switch vandaag nog naar Soverin.


Waarom? Omdat gratis niet bestaat.

Als iets gratis is, ben jij het product. En juist in deze tijd heb je veel meer te beschermen dan je denkt, er zijn helaas veel bedrijven, zoals Google, die jouw persoonlijke gegevens aan de hoogste bieder verkopen en jouw privacy dus niet serieus nemen. Wist je dat jouw e-mails met bijlagen, gescand, geprofileerd en daarna verkocht worden? Dus ook jouw foto’s, belastingaangifte, ziektekosten declaraties en medisch dossier.


De oplossing: Soverin

En dus is het is tijd om jouw digitale identiteit naar een hoger plan te tillen! Registreer of koppel je persoonlijke en/of zakelijke domein aan een eigen, veilige mailbox en start vandaag nog met privé mailen. Zet een auto-responder op je Outlook, Gmail of Yahoo mail, waarin je je netwerk informeert over je verhuizing naar Soverin, en klaar is Kees.


Meer informatie kun je vinden op onze website. Goed om te weten dat naast NLEx, privacy waakhond Bits of Freedom onze partner is. En lees hier wat de Consumentenbond van Soverin vindt.

* indien je voor een ander domein zoals .com kiest, kan de prijs variëren. De korting van 9 euro blijft echter van kracht.